Pomoč pogostih vprašanj Pomoč pogostih vprašanj   Išči Išči   Skupine uporabnikov Seznam članov   Skupine uporabnikov Skupine uporabnikov   Registriraj se Registriraj se 
forex-trgovanje.net
Valutno trgovanje 
Seznam članov Klepetalnica  Tvoj profil Tvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočil Prijava za pregled zasebnih sporočil  PrijavaPrijava 
 Kazalo po forex-trgovanje.net forumu » Sistemi, Indikatorji, Strategija trgovanja » TRGOVALNI SIGNALI - plačilo po dobičku
  Danes je Mon Sep 06, 2010 10:04 am 

Objavi novo temo   Odgovori na to temo Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
PrispevekObjavljeno: Thu Apr 08, 2010 7:28 am    Naslov sporočila: TRGOVALNI SIGNALI - plačilo po dobičku  Odgovori s citatom  

Janez_

Pridružen/-a: Fri Mar 2009 9:30

Poglejte si tole:

http://forex-slo.blogspot.com/

TOP Poglej uporabnikov profilPošlji zasebno sporočilo  BOTTOM
PrispevekObjavljeno: Mon Apr 12, 2010 6:41 pm    Naslov sporočila:  Odgovori s citatom  

abnormal

Pridružen/-a: Fri Feb 2009 21:47

Ker se zadnje čase tu nič ne dogaja, sem se odločil pokomentirati omenjeno internetno stran.

Pregled trgovanja za ponedeljek (12.4.2010) odkriva uporabo zelo enostavne in teoretično 100% profitabilne metode. Sam sem jo že pred časom preizkusil, na srečo na demo računu. Več kot mesec je metoda delala vsakodnevno z dobičkom. Hotel sem jo preizkusiti tudi na real računu, saj sem bil prepričan, da sem "boga za j---- zgrabil". Na srečo se je zgodilo še na demo računu. Ko metoda "useka", useka močno in v hipu sprazni račun! Je pa res, da ne potrebuje človeške intervencije in dejansko deluje samodejno - samodejno tudi sprazni račun! Profitiraš samo v primeru, da znaš metodo pravi čas izklopiti. Sigurno pa drži naslednja trditev: če bi bila metoda resnično profitabilna, je avtor nebi oglaševal!

Ni mi pa jasno, kaj so mislili s plačilom po dobičku?? A je to tisto, da ob dobičku plačaš svetovanje, ob izgubi pa "to je pa tvoj problem". Pri tem je zelo pomembno, v kakšnih časovnih intervalih se obračun vrši. Če je to enkrat letno je morda zadeva celo zanimiva, krajši intervali pa niso interesantni, razen če se pobotajo (v kar pa dvomim).

Danes je bil v Financah zanimiv članek na temo Forex-a. Na žalost nisem eden od omenjenih oseb.

PrispevekObjavljeno: Tue Apr 20, 2010 9:44 am    Naslov sporočila:  Odgovori s citatom  

Janez_

Pridružen/-a: Fri Mar 2009 9:30

...mogoče je potrebno metodo pravilno ali drugače uporabiti Wink
Si preizkusil Avtomatično metodo, kot je opisana na blogu?
Nisi?!
Pol pa ne pametuj Smile

p.s. 1
povprašaj tiste, ki jo uporabljajo.
Nas je že kr nekaj.
Se nam precej smeji Smile

p.s. 2
če mi poveš kateri dan ti metoda ni delovala, ti jaz pošljem za isti dan moje rezulatate. V letošnjem letu še ni bilo izgube Smile

PrispevekObjavljeno: Tue Apr 20, 2010 7:44 pm    Naslov sporočila:  Odgovori s citatom  

abnormal

Pridružen/-a: Fri Feb 2009 21:47

Moram priznati, da avtomatske metode, ki je opisana na omenjenem blogu, nisem preizkusil.
Moram pa tudi priznati, da se mi zadnje čase glede forex-a prav nič ne smeji, saj sem pustil službo z namenom aktivnejšega ukvarjanja s forex-om. In v tej situaciji kakršnikoli avtomatski metodi ne morem in ne smem več zaupati! In še nekaj; trgujem zgolj in izključno zase, saj verjamem, da prodajalci "signalov" in "EA-jev" na ta način služijo, ker pač s trgovanjem niso uspeli.

Vsekakor pa čestitam za metodo oziroma strategijo, ki letos še ni imela izgube! Vsaka vam čast!!! Jaz lahko o tem samo sanjam.

Objavi novo temo   Odgovori na to temo Časovni pas GMT

Pokaži sporočila:   
 Kazalo po forex-trgovanje.net forumu » Sistemi, Indikatorji, Strategija trgovanja » TRGOVALNI SIGNALI - plačilo po dobičku
 Stran 1 od 1

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Pojdi na:  

Bookmark and Share Projekt = phpBB © 2005 phpBB Group | Forex Trgovanje