Pomoč pogostih vprašanj Pomoč pogostih vprašanj   Išči Išči   Skupine uporabnikov Seznam članov   Skupine uporabnikov Skupine uporabnikov   Registriraj se Registriraj se 
forex-trgovanje.net
Valutno trgovanje 
Seznam članov Klepetalnica  Tvoj profil Tvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočil Prijava za pregled zasebnih sporočil  PrijavaPrijava 
 Kazalo po forex-trgovanje.net forumu » Forex ... » Kakšni so vaši donosi?
 Pojdi na stran Prejšnja  1, 2 Danes je Mon Sep 06, 2010 10:18 am 

Objavi novo temo   Odgovori na to temo Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
PrispevekObjavljeno: Sat Dec 26, 2009 4:20 pm    Naslov sporočila:  Odgovori s citatom  

Jevgenij

Pridružen/-a: Fri Dec 2009 16:57

...

Nazadnje urejal/a Jevgenij Tue Dec 29, 2009 6:39 pm; skupaj popravljeno 1 krat

TOP Poglej uporabnikov profilPošlji zasebno sporočilo  BOTTOM
PrispevekObjavljeno: Sat Dec 26, 2009 4:29 pm    Naslov sporočila:  Odgovori s citatom  

lozica

Pridružen/-a: Fri Apr 2008 12:00

A čas je skrivnost?
aja pa še neki...od lani en del, saj se da.... Very Happy Very Happy Very Happy

http://datoteka.si/file/2061/forex4-pdf.html

PrispevekObjavljeno: Sun Dec 27, 2009 2:26 am    Naslov sporočila:  Odgovori s citatom  

Jevgenij

...

Nazadnje urejal/a Jevgenij Tue Dec 29, 2009 6:39 pm; skupaj popravljeno 1 krat

PrispevekObjavljeno: Sun Dec 27, 2009 3:02 am    Naslov sporočila:  Odgovori s citatom  

Jevgenij

Radiator je napisal/a:
Jevgenij,

A pa je tebi uspelo tak rezultat narediti na acc. 100 k ali pa vsaj 30k acc., kjer na pozicijo tvegaš 0.5 do 1k... To me res iskreno zanima, kajti dovoljujem možnost, da obstojajo ljudje, ki to zmorejo... in bi jih rad spoznal...Smile... meni osebno tega ni uspelo, pa čeprav si silno želim...

A so te rezultati za EURUSD al za kak drug križ? Kakšne rezultate (ne rabiš dokazovati) si pa ustvaril v obdobju od 26. okt do 4. dec? (So primerljivi s temi)...

Da ne bo pomote sam te nimam namena zajebavat, ker si bil poleg mene edini, ki si kaj konkretnega objavil...

Radiator sory mal sem ga zažural dons Laughing pa še prej sem ker en eror dobival in stran sploh ni delala Crying or Very sad

Na žalost te moram razočarat ampak trenutno še nisem dosegu take vsote da bi odpru 30k live acc ker večino dobička gre za življenje , žurke pa en projekt " avto " Laughing ampak po novem letu se bom osredotoču bolj na šparanje ter da dvignem račun na ta nivo kjer bom lahko trgoval cele lote Wink sploh pa zato ker mam kr nekaj prjatlov k bi radi zraven investiral pa nimajo znanja al pa volje da bi se naučil sami trgovat in mi non stop ponujajo da mi dajo keš pa da trgujem za nijh .... sam to me mal mori ker zna bit problem da dobiš par tisočakov pa trguječ " kako bš delil dobičke " pa še usak bi hotu to spremljat kaj se dogaja z denarjem ... tko da sem reku da bom odpru testni račun pr Oandi FXManager pa naj investirajo jz bom pa tisto provizijo vleku ... najbolj fer se mi zdi ...

Rezultati so bli več al manj za EUR/USD ter za GBP/USD mogoče tud kak trade od USD/JPY ... od okt do 4 dec pa pojma nima ker bi mogu mal pogledat kaj sem delal ...
Sam sem ti pa dal en primer v prejšnem postu kaj sem naredu Dec. na 200$ testnem računu ko je bil trg ful zajeban " razor thin " bi rekli američani ... im sem mel podobne trejde na večjem računu kjer sem trgoval po dva mini lota na en trejd pa več al manj EUR/USD pa AUD/USD ker sta oba mela res un " CLEAR DOWN TREND " .... sej funt tud pa kak drug križ tud sam raj se osredotočim na 2 do 3 pare največ .

Radiator ni panike z veseljem odgovorim al pa delim izkušnje z nekom k se resno zanima oz ukvarja z trgovanjem Wink to je tak trg da se usak dan nekaj novega naučiš Wink

PrispevekObjavljeno: Sun Dec 27, 2009 8:28 am    Naslov sporočila:  Odgovori s citatom  

lozica

Pridružen/-a: Fri Apr 2008 12:00

Vesele praznike in naj bo 2010 čista desetka, za vse kateri obiskujete tale forum, še posebej zate Jevgenij Very Happy

lozica

PrispevekObjavljeno: Sun Dec 27, 2009 4:39 pm    Naslov sporočila:  Odgovori s citatom  

Jevgenij

Hvala enako Laughing

PrispevekObjavljeno: Mon Dec 28, 2009 11:51 am    Naslov sporočila:  Odgovori s citatom  

Janez_

Pridružen/-a: Fri Mar 2009 9:30

Jevgenij je napisal/a:
Radiator je napisal/a:
Jevgenij,

A pa je tebi uspelo tak rezultat narediti na acc. 100 k ali pa vsaj 30k acc., kjer na pozicijo tvegaš 0.5 do 1k... To me res iskreno zanima, kajti dovoljujem možnost, da obstojajo ljudje, ki to zmorejo... in bi jih rad spoznal...Smile... meni osebno tega ni uspelo, pa čeprav si silno želim...

A so te rezultati za EURUSD al za kak drug križ? Kakšne rezultate (ne rabiš dokazovati) si pa ustvaril v obdobju od 26. okt do 4. dec? (So primerljivi s temi)...

Da ne bo pomote sam te nimam namena zajebavat, ker si bil poleg mene edini, ki si kaj konkretnega objavil...

Radiator sory mal sem ga zažural dons Laughing pa še prej sem ker en eror dobival in stran sploh ni delala Crying or Very sad

Na žalost te moram razočarat ampak trenutno še nisem dosegu take vsote da bi odpru 30k live acc ker večino dobička gre za življenje , žurke pa en projekt " avto " Laughing ampak po novem letu se bom osredotoču bolj na šparanje ter da dvignem račun na ta nivo kjer bom lahko trgoval cele lote Wink sploh pa zato ker mam kr nekaj prjatlov k bi radi zraven investiral pa nimajo znanja al pa volje da bi se naučil sami trgovat in mi non stop ponujajo da mi dajo keš pa da trgujem za nijh .... sam to me mal mori ker zna bit problem da dobiš par tisočakov pa trguječ " kako bš delil dobičke " pa še usak bi hotu to spremljat kaj se dogaja z denarjem ... tko da sem reku da bom odpru testni račun pr Oandi FXManager pa naj investirajo jz bom pa tisto provizijo vleku ... najbolj fer se mi zdi ...

Rezultati so bli več al manj za EUR/USD ter za GBP/USD mogoče tud kak trade od USD/JPY ... od okt do 4 dec pa pojma nima ker bi mogu mal pogledat kaj sem delal ...
Sam sem ti pa dal en primer v prejšnem postu kaj sem naredu Dec. na 200$ testnem računu ko je bil trg ful zajeban " razor thin " bi rekli američani ... im sem mel podobne trejde na večjem računu kjer sem trgoval po dva mini lota na en trejd pa več al manj EUR/USD pa AUD/USD ker sta oba mela res un " CLEAR DOWN TREND " .... sej funt tud pa kak drug križ tud sam raj se osredotočim na 2 do 3 pare največ .

Radiator ni panike z veseljem odgovorim al pa delim izkušnje z nekom k se resno zanima oz ukvarja z trgovanjem Wink to je tak trg da se usak dan nekaj novega naučiš Wink

@Jevgenij
Ni lepo, da kr po dolgem in počes kritiziraš in druge daješ v nič.
Vsi se ocenjujemo pač po tistem, kar nekdo napiše. Tvoja pisana vsebina deluje pač sila amatersko in zato ne moreš druge obtoževati, če izrazijo razumljivo mero skepse.

Ponavadi je tako, da nekdo, ki prijavi tako velike dobičke, ima že tako dolgi staž na Forexu ali drugih finančnih trgih, ta se to takoj občuti v njegovem načinu pisanja in izražanja.

Bi pa bil zelo vesel, če tudi Slovenija premore takšnega finančnega strokovnjaka, kakor je razvidno iz tvojih rezultatov. Predvsem bi se vsi mi lahko kaj naučili od tvojih trgovanj. Zato te lepo prosim, če si toliko prijazen in daš svoj account na http://www.mt4stats.com/index.php

PrispevekObjavljeno: Thu Jan 07, 2010 11:18 am    Naslov sporočila:  Odgovori s citatom  

Janez_

Pridružen/-a: Fri Mar 2009 9:30

@Jevgenij
Škoda, ker se nisi odločil, da svoj account pokažeš na http://www.mt4stats.com/index.php

Vsak lahko na forumu napiše, da ima 40% ali pa tudi 200% donos in vse tiste, ki mu ravno ne verjamejo, pošlje nekam...

Vem, da ti ni potrebno nič dokazovati, pa vendar, čisto poslovno gledano, če imaš dejansko takšne donose, kot trdiš, ti lahko ponudim zelo zanimivo poslovno sodelovanje, če si seveda predhodno pripravljen objaviti tvoje trgovanje na zgoraj predstavljeni povezavi.

PrispevekObjavljeno: Mon Jan 25, 2010 11:06 am    Naslov sporočila:  Odgovori s citatom  

FxOptimus

Pridružen/-a: Sun Jan 2010 14:00

Janez_ je napisal/a:
@Jevgenij

Vem, da ti ni potrebno nič dokazovati, pa vendar, čisto poslovno gledano, če imaš dejansko takšne donose, kot trdiš, ti lahko ponudim zelo zanimivo poslovno sodelovanje, če si seveda predhodno pripravljen objaviti tvoje trgovanje na zgoraj predstavljeni povezavi.

No če koga zanima,poslovno sodelovanje...
V poslu sem 6 let, Od 14.oktobra upravljam Managed Account pri Oandi. Rezultati: http://www.myfxbook.com/members/FxOptimus/fxoptimus/13990

Za podrobnosti in vprašanja me lahko kontaktirate tukaj,ali preko maila.
fxoptimus@gmail.com

lep pozdrav

TOP Poglej uporabnikov profilPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočiloObišči avtorjevo spletno stran  BOTTOM
 Objavi novo temo   Odgovori na to temo Časovni pas GMT

Pokaži sporočila:    Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
 Kazalo po forex-trgovanje.net forumu » Forex ... » Kakšni so vaši donosi?
 Stran 2 od 2

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Pojdi na:  

Bookmark and Share Projekt = phpBB © 2005 phpBB Group | Forex Trgovanje