Objavljeno: Fri Jul 24, 2009 1:48 pm Naslov sporočila: |
 |
|
 |
|
forexman
Pridružen/-a: Fri Jul 2009 11:45 Prispevkov: 1 Kraj: Koper
|
ne govorit neumnosti če ne veste kaj je kaj ni tu na forexu ni nobene nagrade ampak so procenti dejanski pa če niste v tem poslu nerabi govorit da je to slab posu probajte pa boste sami presodili kako je vglavnem jaz imam denar pa to kar precej precej denarja v tem pa v 3 letih še nisem nič zgubil ampak sem ogromno dobil zato pa lepo prosim  _________________ forexman |
|
|
Objavljeno: Wed Sep 30, 2009 6:35 pm Naslov sporočila: |
 |
|
 |
|
branik

Pridružen/-a: Sun Apr 2009 12:48 Prispevkov: 47
|
Ker so sedaj ni noben, strjeno napisal o stanju ffx sporočam tole:
1.) Ameriške vladne agencije in inštitucije so dale odločbo da deblokirajo sredstva FFX, ker ne obstaja niti ena osnova, zaradi katere bi bila ta sredstva blokirana. Bitka za deblokado finančnih sredstev je bila mukotrpna in je stala precej denarja, kar se tiče advokatske hiše ki je FFX zastopala.
2.) Sredstva bodo deblokirana v sredini oktobra in bodo 100 % likvidna, kar pomeni da bodo takoj izplačljiva.Sredstva boste lahko dvignili preko kartic ki jih imate in pa preko bančnih nakazil. Mesečni limit bo 8000 USD na karticah. Denar boste lahko dvignili tudi preko banke. Navodila bomo dobili v prihodnjih dneh. Predvidoma bo razpoložljivi denar na računih investitorjev 3.11.2009.
3.) Kdor bo želel, bo lahko denar prenesel v hčerinsko podjetje od FFX-a imenovano PFPlace, kar bo kakor oni pravijo, največji finančni projekt v zgodovini online bančništva in trgovine z največ koristi in donosi za vlagatelje.
4.) Od novembra več ne bo možno reinvestirati denar nazaj v FFX ampak samo še v novi program PFPlace. Vsi evropski vlagatelji bomo tako morali ven iz programa FFX.
5.) PFPplace deluje zelo dobro.Ta program se ne bo bavil samo z forex trgovanjem ampak tudi z reklamo, trgovino in telefonijo. Donos bo nosil članom tudi z drugimi oblikami investicij.
6.) Vsi člani v tem programu bodo imeli brezplačno telefonijo med člani (VOIP).
7.) Za PFPplace program bodo trejdale dve švicarske brokerske hiše. Članom bo na razpolago 15 trejderjev na spletni strani z njihovo zgodovino trejdanja. Denar se ne bo vezal na roke in bo stalno na razpolago. Na vaši spletni strani boste lahko stalno pregledovali vaše stanje na vaših računih, tako da boste lahko denar potegnili nazaj po vaši želji.Več detajlov o teh dveh brokerskih hišah bo izdanih v oktobru, ker imajo nekateri direktorji sestanek z njimi 16. in 17. oktobra v Zurichu.
8.) Mreža bo imela 10 nivojev oziroma globin, kar lahko vidite na spletni strani pod Amigos (kdor je že registriran v PFP).
9.) Novih informacij bo vse več.
10.) No pod prvo, hočejo izplačati ves denar strankam ki ga imajo sedaj v FFX-u, vsi ki bodo želeli, bodo lahko dvignili ves svoj denar. Firma ne bo postavljala nobenih pogojev pri izplačilu (recimo vezava 6 mesecev in pa 15% penali pri prekinitvi investicije). Želijo izplačati vsem, ki to želijo.
11.) Tisti ki bodo želeli nadaljevati investicije z njimi, bodo deležni nadpovprečnih zaslužkov, lahko tudi naprej širijo svojo mrežo investitorjev in širijo posel dalje.
12.) Denar bo predvidoma 3.11. 2009 na razpolago vsem
Vpis za PFP mi pošljite na ZS vaš mail pa vam pošljem povabilo , če že niste registrirani....ker drugače nebo mogoče kot pa preko sponzorja...
čao |
|
|
Objavljeno: Fri Nov 06, 2009 1:30 pm Naslov sporočila: |
 |
|
 |
|
leiito
Pridružen/-a: Sat Oct 2009 6:29 Prispevkov: 39
|
Kdaj naj bi ameriške oblasti dale odločbo, da se odmrznejo sredstva Crowne Gold-a? Kolikor jaz razumem so imeli šele zdaj pred dnevi razpravo, ampak ne morem najti podatka, če je bila obravnava zaključena. Dvomim, ker bi sicer verniki v Finanzas Forex najbrž že zasuli forume s še bolj spodbudnimi besedami kot so tvoje v zgornjem postu.
A denar je bil do 3.11? |
|
|
Objavljeno: Tue Nov 10, 2009 8:44 pm Naslov sporočila: |
 |
|
 |
|
leiito
|
čak zdej mal Branik, razlagal si kako je bila pravna bitka dobljena, kako bo denar oktobra, najkasneje v začetku novembra na računih, kaj je zdaj s tem? Nisi valjda kar na pamet nekaj govoril, po domače rečeno lagal, nisi valjda zavajal že tako psihično in finančno izčrpanih vlageteljev.
Dej no pojasni, " 1.) Ameriške vladne agencije in inštitucije so dale odločbo da deblokirajo sredstva FFX..." in vse ostalo, tvoj odgovor nestrpno pričakuje množica ljudi. |
|
|
Objavljeno: Wed Nov 11, 2009 10:05 am Naslov sporočila: |
 |
|
 |
|
Janez_
Pridružen/-a: Fri Mar 2009 9:30 Prispevkov: 58
|
@ Branik
Tudi jaz z zanimanjem pričakujem tvoj odgovor.
Ponavadi si v svojih komentarjih zelo izčrpen, upam, da po tako tudi sedaj. |
|
|
Objavljeno: Sun Nov 22, 2009 7:16 pm Naslov sporočila: |
 |
|
 |
|
george
Pridružen/-a: Sun Nov 2009 19:13 Prispevkov: 1
|
Živ
Mi lahko kdo pove naslov foruma o FFX; žal sem izgubil link do tja, je pa šlo za obsežno zadevo z kategorijami (NE/ZAUPANJE, PRENOSI MED RAČUNI ....). Zdi se mi ,da je bil tudi tam Branik moderator ali nekaj podobnega.
Hvala. _________________ george |
|
|
Objavljeno: Wed Jan 06, 2010 12:33 pm Naslov sporočila: |
 |
|
 |
|
branik

|
| branik je napisal/a: | Ker so sedaj ni noben, strjeno napisal o stanju ffx sporočam tole:
1.) Ameriške vladne agencije in inštitucije so dale odločbo da deblokirajo sredstva FFX, ker ne obstaja niti ena osnova, zaradi katere bi bila ta sredstva blokirana. Bitka za deblokado finančnih sredstev je bila mukotrpna in je stala precej denarja, kar se tiče advokatske hiše ki je FFX zastopala.
2.) Sredstva bodo deblokirana v sredini oktobra in bodo 100 % likvidna, kar pomeni da bodo takoj izplačljiva.Sredstva boste lahko dvignili preko kartic ki jih imate in pa preko bančnih nakazil. Mesečni limit bo 8000 USD na karticah. Denar boste lahko dvignili tudi preko banke. Navodila bomo dobili v prihodnjih dneh. Predvidoma bo razpoložljivi denar na računih investitorjev 3.11.2009.
3.) Kdor bo želel, bo lahko denar prenesel v hčerinsko podjetje od FFX-a imenovano PFPlace, kar bo kakor oni pravijo, največji finančni projekt v zgodovini online bančništva in trgovine z največ koristi in donosi za vlagatelje.
4.) Od novembra več ne bo možno reinvestirati denar nazaj v FFX ampak samo še v novi program PFPlace. Vsi evropski vlagatelji bomo tako morali ven iz programa FFX.
5.) PFPplace deluje zelo dobro.Ta program se ne bo bavil samo z forex trgovanjem ampak tudi z reklamo, trgovino in telefonijo. Donos bo nosil članom tudi z drugimi oblikami investicij.
7.) Za PFPplace program bodo trejdale dve švicarske brokerske hiše. Članom bo na razpolago 15 trejderjev na spletni strani z njihovo zgodovino trejdanja. Denar se ne bo vezal na roke in bo stalno na razpolago. Na vaši spletni strani boste lahko stalno pregledovali vaše stanje na vaših računih, tako da boste lahko denar potegnili nazaj po vaši želji.Več detajlov o teh dveh brokerskih hišah bo izdanih v oktobru, ker imajo nekateri direktorji sestanek z njimi 16. in 17. oktobra v Zurichu.
8.) Mreža bo imela 10 nivojev oziroma globin, kar lahko vidite na spletni strani pod Amigos (kdor je že registriran v PFP).
10.) No pod prvo, hočejo izplačati ves denar strankam ki ga imajo sedaj v FFX-u, vsi ki bodo želeli, bodo lahko dvignili ves svoj denar. Firma ne bo postavljala nobenih pogojev pri izplačilu (recimo vezava 6 mesecev in pa 15% penali pri prekinitvi investicije). Želijo izplačati vsem, ki to želijo.
11.) Tisti ki bodo želeli nadaljevati investicije z njimi, bodo deležni nadpovprečnih zaslužkov, lahko tudi naprej širijo svojo mrežo investitorjev in širijo posel dalje.
Vpis za PFP mi pošljite na ZS vaš mail pa vam pošljem povabilo , če že niste registrirani....ker drugače nebo mogoče kot pa preko sponzorja...
čao |
Se opravičujem sem pozabil napisat , post ni čisto moj je vzet iz FOEREX - foruma avtor pa je "klmn99".
To je to....sicer pa avtor gor ali dol post je samo grobi povzetek prevoda pisma ki je v Španskem jeziku....tako da obljube so od Germana Cardone... |
|
|
Objavljeno: Thu Jan 07, 2010 11:09 am Naslov sporočila: |
 |
|
 |
|
Janez_
|
| branik je napisal/a: | | branik je napisal/a: | Ker so sedaj ni noben, strjeno napisal o stanju ffx sporočam tole:
čao |
Se opravičujem sem pozabil napisat , post ni čisto moj je vzet iz FOEREX - foruma avtor pa je "klmn99".
To je to....sicer pa avtor gor ali dol post je samo grobi povzetek prevoda pisma ki je v Španskem jeziku....tako da obljube so od Germana Cardone... |
Če nekdo napiše nekaj učenega, še ne pomeni, da pa vse drži. Velikokrat zasledim, tudi na tem forumu, da nekdo v svoj zagovor, napiše ali copy-pasta neke sila učene tekste, ki ponavadi navajajo podatke, ki jih lahko preveriš samo tako, da si vzameš nekaj ur časa in preveriš v strokovnem tisku ali internetu, če vse to res drži.
Ponavadi ne drži, oz. je tisto napisano prikrojena "resnica", ki se od dejanske resnice razlikuje v drobnih ampak bistvenih podrobnostih, ki pa jih povprečen bralec ne opazi.
Dejansko se takšnih prijemov, posložujejo vsi "finančni guruji" , ki prepričujejo svoje vse bolj previdne potencialne stranke z raznimi "natančnimi analizami", katere kažejo velike dobičke njihovim sistemom ali pač objavljajo članke, ki razkrivajo druge pozitivne novice, zopet v korist sistemu, ki ga promovirajo.
V veliki večini je vse to zavajanje, saj se avtorji zavedajo, da od vse mase potencialnih strank (cilna publika je finančno neizobražena in predvsem naivna srenja) bo le majhen del njih, šel dejansko preverjati verodostojnost napisanega. |
|
|
Objavljeno: Wed Feb 17, 2010 10:57 am Naslov sporočila: Finanzas Forex epilog |
 |
|
 |
|
leiito
|
In kako zdaj kaj kaže? Če prav razumem smo praznovali že prvo obletnico zadnjih izplačil, od takrat pa razen občasnih obvestil o bleščeči prihodnosti Finanzas Forex-a ni bil nič. Vsaj ne denarja: |
|
|
Objavljeno: Mon Jun 14, 2010 9:26 pm Naslov sporočila: Re: Finanzas Forex epilog |
 |
|
 |
|
korenje
Pridružen/-a: Mon Jun 2010 21:16 Prispevkov: 2
|
| leiito je napisal/a: | | In kako zdaj kaj kaže? Če prav razumem smo praznovali že prvo obletnico zadnjih izplačil, od takrat pa razen občasnih obvestil o bleščeči prihodnosti Finanzas Forex-a ni bil nič. Vsaj ne denarja: |
na zadnje sem bral, da so jim zasegli nekaj luksuznih jaht, zemljišč, bančnih računov ipd... par ljudi je postalo milijonarjev.. |
|
|
Objavljeno: Fri Jun 18, 2010 11:51 am Naslov sporočila: |
 |
|
 |
|
Janez_
|
Pisec zgornjih postov Branik, se je preselil na druge Forume, kjer na podoben način privablja naivne investitorje. Na tem Forumu je očitno poniknil.
Sem na tistem forumu napisal samo eno kritiki, so me že banali
Kje so zdej razni Matvusi, Braniki in Nevenke iz 18 strani tega foruma???
Še eno stran nazaj so tako "pametovali" o FFX...kje ste sedaj???
Čista natega naivnih! |
|
|
Objavljeno: Fri Jun 18, 2010 3:02 pm Naslov sporočila: |
 |
|
 |
|
branik

|
Evo me Janezek.....nisem promoviral FFX-a...sem samo mali investitor...to je vse sicer pa te nič ne briga....tako da ......je pa res noro se sam s sabo kregat kot se to dogaja tebi...adijo |
|
|
Objavljeno: Tue Jun 22, 2010 8:49 am Naslov sporočila: |
 |
|
 |
|
Janez_
|
| branik je napisal/a: | | Evo me Janezek.....nisem promoviral FFX-a...sem samo mali investitor...to je vse sicer pa te nič ne briga....tako da ......je pa res noro se sam s sabo kregat kot se to dogaja tebi...adijo |
... pa še kako me briga Branik & Co.
To kar ti in tebi podobni počnete po raznih forumih, pod izmišljenimi imeni, je prevara z namenom lastnega okoriščanja, kar je kaznivo dejanje, če nisi slučajno to vedel.
Z mano se pa ni potrebno prepirati, samo odgovori na vprašanja, ki smo ti jih zgoraj postavili.
Nenadoma nisi več tako zelo zgovoren, ko vidiš, da ti nekdo "pod prste gleda". |
|
|
Objavljeno: Sun Jul 04, 2010 9:09 am Naslov sporočila: |
 |
|
 |
|
leiito
|
[quote="Janez_"] | branik je napisal/a: | | branik je napisal/a: | Ker so sedaj ni noben, strjeno napisal o stanju ffx sporočam tole:
STRJENO, VEDNO, I FEEL STRJENO.
TAKO GRE TO V AMERIKI, VLADNE AGENCIJE IN INŠTITUCIJE DELUJEJO SKUPAJ IN USKLAJENO. TAKO SE DELA. ŠE KAK LINK DO TE ODLOČBE MORDA, DA NE BO VEČ NOBENIH DVOMOV?
HVALA BOGU. 100% LIKVIDNOST JE KLJUČ DO USPEHA. VSE KAR JE MANJ OD 100% SO ŽE LAHKO KAKE TEŽAVE. BRAVO!
NAJVEČ KORISTI IN NAJVIŠJI DONOSI V ZGODOVINI ONLINE BANČNIŠTVA. KARKOLI MANJ OD TEGA BI ME RAZOČARALO, GLEDE NA UGLED IN KOMPETENCE GERMANA CARDONE IN FINANZAS FOREXA.
ZAČENJAMO ZGODOVINA ZNOVA? Z LETOM 0?
PFPPLACE JE TOREJ SICER ŠE ČISTO NOV, ŠE TOPEL TAKOREKOČ, PRAVZAPRAV ŠE NITI NI AKTIVEN PA ŽE DELUJE ZELO DOBRO. TO!
VSI ČLANI BODO IMELI MED SABO BREZPLAČNO VOIP TELEFONIJO? DOSEŽEK VREDEN SPOŠTOVANJA, SKYPE & CO SE GRIZEJO OD ZAVISTI. SE DA MOGOČE S TO BREZPLAČNO TELEFONIJO ŽE POKLICATI KATEREGA OD VODILNIH PRI FINANZAS FOREXU? ALI PA VSAJ SLOVENSKE PROMOTORJE?
SESTANEK V ZURICHU? VEMO ŽE KAJ VEČ O TEM ZGODOVINSKEM DOGODKU?
LOS TRES AMIGOS JE MOJ NAJLJUBŠI FILM. DRUGI JE MODRA GLOBINA, TRETJI PA COLOR PURPLE (€500)
NOVIH INFORMACIJ BO VSE VEČ? PRIČAKOVANA IN DOBRA NOVICA. OBSTAJAJO NAMREČ TUDI FIRME, KJER JE NOVIH INFORMACIJ VEDNO MANJ DOKLER DOTOK POVSEM NE PRESAHNE.
11.) Tisti ki bodo želeli nadaljevati investicije z njimi, bodo deležni
nadpovprečnih zaslužkov, lahko tudi naprej širijo svojo mrežo investitorjev in širijo posel dalje.
TO RES SPADA POD PRVO, VEČINO NAJBRŽ BOLJ ZANIMA OD VOIP TELEFONIJE IN OBETOV NOVIH INFORMACIJ. SKRATKA HOČEJO IZPLAČATI VES DENAR STRANKAM V FFX-U, AMPAK A) NEVIDNA ROKA JIM NE PUSTI B) STRANKE HOČEJO IMETI DENAR ŠE NAPREJ V FFX-U (KAR GLEDE NA BLEŠČEČO PRIHODNOST IN NADPOVPREČNE ZASUŽKE NI PRESENETLJIVO)
čao |
ČAO TUDI TEBI, SE VIDIMO NA BANKI, KO BOMO DVIGALI DENAR.
. |
|
|
|
Objavljeno: Thu Jul 15, 2010 8:20 am Naslov sporočila: |
 |
|
 |
|
Janez_
|
Tega tvojega sporočila bi bili zeloooooo veseli slovenski vlagatelji v FF, če bi bili resnično, pa seveda ni. Je še ena natega v doooolgi vrsti predhodnih!!!
Če bi bilo vse to resnično kar pišeš, potem se nebi 15.000 slo vlagateljev odločilo za skupno tožbo v državi, kjer so organizatorji doma (Španija). Velja tudi nespodbitno dejstvo, da so slo vlagatelji ogoljufani s strani Finanzas Forexsa za cca. 200 milj. € !!!
To je (trenutna) resnica, kar se tiče Finanzas Forexsa in nehajte že zavajati ubogo naivno rajo. Sicer pa poteka tudi obsežna policijska preiskava in upam, da bodo polovili tudi vse promotorje, ki so služili na račun naivnih. Samo kot inf., vsaka objava na internetu (forumih) pusti svoj podpis, ki je izsledljiv za preiskovalce.
p.s.
vsi tisti, ki ste žrtve prevare FF, se lahko včalnite v društvo, ki se pripravlja na skupno tožbo.
vir: Moje finance st.16, junij 2010 |
|
|
|
Časovni pas GMT
|
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|