Pomoč pogostih vprašanj Pomoč pogostih vprašanj   Išči Išči   Skupine uporabnikov Seznam članov   Skupine uporabnikov Skupine uporabnikov   Registriraj se Registriraj se 
forex-trgovanje.net
Valutno trgovanje 
Seznam članov Klepetalnica  Tvoj profil Tvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočil Prijava za pregled zasebnih sporočil  PrijavaPrijava 
 Kazalo po forex-trgovanje.net forumu » Forex ... » Izbira Brokerja
 Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4 Danes je Mon Sep 06, 2010 10:04 am 

Objavi novo temo   Odgovori na to temo Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
PrispevekObjavljeno: Wed Mar 11, 2009 7:09 pm    Naslov sporočila: Info seminar u Ljubljani  Odgovori s citatom  

BeFree

Pridružen/-a: Wed Mar 2009 10:41
Kraj: Zagreb

Pozdrav svima!
Dozvolite da Vam se svima obratim, svima koje interesira forex kao dodatna zarada ili možda čak izvor prihoda od kojeg se može živjeti, biti slobodan. Ja sam osobno uložio novac u neke programe o kojima se ovdje govori. Nisam zadovoljan iz nekoliko razloga... nikad ne znam do kada će neki od njih trajati, da li ću dobiti isplatu dobiti i glavnice, da li uopće rade na forexu ili je to u stvari neka «piramida»...
Ono što bi me zadovoljilo i da mogu mirno spavati, mislim da sam konačno pronašao.
Radi se o firmi koja LEGALNO radi u Hrvatskoj i nudi slijedeće:
-Imam mogućnost uložiti vlastiti novac kod prvog brokera na svijetu koji posjeduje ISO 9001 & ISO 27001 certifikate, sa sjedištem u Švicarskoj.
-Novac (glavnicu i dobit) mogu podići svaki dan, nema oročenja ili vezivanja na bilo koji rok.
-Na platformi brokera mogu trejdati samostalno.
-Mogu napraviti ugovor sa firmom u Hrvatskoj kojoj dajem pravo da trejda u moje ime (NE da raspolaže novcem, prenosi ga ili podiže!!!), firmi dajem ugovoreni postotak od profita i nema nikakvih drugih troškova.. Ugovor se šalje kod brokera u Švicarsku i od tog trenutka pa do raskida ugovora ja ne mogu utjecati na rezultat, ali mogu na svojoj platformi pratiti što fima radi, kad je neku valutu kupila, prodala, stanje računa...
Firma o kojoj Vam govorim predstavit će se i u Sloveniji, u Ljubljani.
Ukoliko netko želi više informacija ili želi osobno prisustvovati info seminaru (ne plaća se), neka mi slobodno pošalje osobnu poruku (zasebno sporočilo) i dobit će konkretne upute i informacije...
Lepo pozdravljeni!

TOP Poglej uporabnikov profilPošlji zasebno sporočilo  BOTTOM
PrispevekObjavljeno: Mon Feb 01, 2010 7:38 pm    Naslov sporočila:  Odgovori s citatom  

forexrobot

Pridružen/-a: Mon Feb 2010 19:24

maajde je napisal/a:
naredil, tvoj post mi je zelo pomagal. Hvala ti Matko. Poizkusil bom z majhnimi zneski, preko simulacij sem igral že nekaj časa, tako da je čas poizkusiti tudi z real money. Bomo videli. Želim ti čim več uspeha. Še enkrat hvala.

Forum spremljamo še naprej.

probaj na demotu najprej, sej počas ti bo ratalo samo vztrajati mors.

Nazadnje urejal/a forexrobot Mon Feb 01, 2010 7:40 pm; skupaj popravljeno 1 krat

PrispevekObjavljeno: Mon Feb 01, 2010 7:39 pm    Naslov sporočila:  Odgovori s citatom  

forexrobot

Pridružen/-a: Mon Feb 2010 19:24

Silvano je napisal/a:
Kaj menite o tej lestvici broker his : http://www.allforex.eu/Ranking.php

Ima kdo kake izkusnje z, recimo, prvimi desetimi broker hisami?
Meni osebno se zdita dokaj zanimivia drugoplasirani Global Forex Trading in cetrti FXcast.

Pozna mogoce se kdo kaksno drugo, podobno, stran, kjer so opisane in ocenjene broker hise?

slovensko stran z opisi forex brokerji ...

PrispevekObjavljeno: Mon Aug 02, 2010 9:52 am    Naslov sporočila:  Odgovori s citatom  

elitetrader

Pridružen/-a: Mon Aug 2010 9:06

Lep pozdrav
Kot vidim je zelo veliko traderjev v dilemi, preko katerih brokerjev trgovati, oziroma s katerimi platformami. Jaz osebno trgujem s platformo Meta trade 4, in je ena izmed boljših. Zelo pomembno pa je tudi katerega brokerja si izberete saj imajo različni brokerji različne pogoje. Najbolj pomembno je kakšen je spread, commission, leverage,…..Ne nasedajte raznim ponudnikom ki ob začetnem vložku ponujajo bonuse. Trenutno je na slovenskem trgu dosegljiv eden izmed boljših slovenskih brokerjev ki poleg platforme ponuja tudi izobrazevanja za začenike, poleg tega pa vam nudijio stalen support. Demo verzija je enaka live verziji, tako da že v štartu dobite realno sliko. Osebno trgujem preko njih in sem zelo zadovoljen.

Če želite izvedeti več o ponudniku pa me lahko kontaktirate preko elektronske pošte: elitetrader4x@gmail.com

Objavi novo temo   Odgovori na to temo Časovni pas GMT

Pokaži sporočila:    Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
 Kazalo po forex-trgovanje.net forumu » Forex ... » Izbira Brokerja
 Stran 4 od 4

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Pojdi na:  

Bookmark and Share Projekt = phpBB © 2005 phpBB Group | Forex Trgovanje